Huwelijk Fede en Ton

17 juli 2010

Overnachten


View Verblijf Tagliolo in a larger map

Hotels

Met een aantal hotels op de kaart hebben we een ‘special deal’ gemaakt. Geef bij het reserveren aan dat je dit doet in het kader van de ‘matrimonio fede e ton’. Het gaat hierbij om:
Hotel Belforte – dichtbij het kasteel
Golf Club Villa Carolina
L’Ostelliere – wat prijziger, maar fantastisch gelegen en met super restaurant

Omdat het dichtstbijgelegen Hotel, Belforte, al vrijwel volgeboekt is, is een wat minder luxueus alternatief voor Villa Carolina en L’Ostelliere Hotellerie di Ovada.

Agriturismo

Daarnaast kun je kiezen voor een agriturismo, volgens een site die erover gaat ‘in de eerste plaats een boerderij en heeft daarnaast een aantal kamers en/of appartementen beschikbaar voor gasten. De meeste agriturismi produceren wijn of olijfolie, maar vaak ook wordt er kaas, honing of jam gemaakt.
Vaak is er ook een restaurant waar lokale specialiteiten en de eigen producten worden geserveerd. Favoriet bij de Italianen voor een gezellige lunch of uitgebreid diner met de familie. In een agriturismo beleeft u het authentieke Italië. U bevindt zich voornamelijk tussen de lokale bevolking temidden van wijngaarden, olijfbomen, heuvels of bergen.’

Kamperen

Italië is niet een land van kampeerders. Campings zoals in Frankrijk zul je er dus ook niet vinden. Toch hebben we een camping behoorlijk in de buurt van het kasteel weten te vinden. Het is Camping Panoramico Colma, heeft geen website, maar is telefonisch bereikbaar via +39 0143 896009.

  • Handig om te weten

  • Tagliolo