Huwelijk Fede en Ton

17 juli 2010

Kinderen

Kinderen zijn welkom om met de ouders naar de bruiloft te komen. De volgende punten zijn van belang.

Aanmelden

We willen graag bijtijds weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Geef daarom bij de RSVP (info@fedeton.com) graag aan met hoeveel kinderen jullie komen, en wat hun leeftijden zijn.

Aanwezigheid

We vinden het gezellig als de kinderen bij de ceremonie en het begin van het feest aanwezig zijn, maar later op de avond willen we het feest alleen met volwassenen vieren.

Dat betekent dat er wat logistieke zaken geregeld moeten worden. We zijn hier nog druk mee bezig, maar de stand van zaken is als volgt.

  • We proberen gedurende de ceremonie en het feest Nederlandssprekende babysitters op de locatie te hebben, die zorg kunnen dragen voor de kinderen;
  • We stellen kamers ter beschikking op de feestlocatie, waar kinderen kunnen slapen. Van de ouders wordt verwacht dat zij zélf een bedje voor hun kinderen meenemen;
  • Zodra de ouders het feest willen verlaten, kunnen zij hun kind(eren) dan bij de slaapplek oppikken.

Houd deze pagina in de gaten; zodra we meer informatie hebben, zullen we die hier plaatsen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de ceremoniemeesters.

Mocht je om welke reden dan ook overwegen om zélf een babysitter mee te nemen, dan horen wij uiteraard graag of er mogelijkheden zijn om deze babysitter een rol te geven tijdens de feestdag.

  • Handig om te weten

  • Tagliolo